Trainen

Ben Hendrix Internationaal Top TrainerInternationaal Top Trainer
Getraind om u naar een hoger niveau te tillen

Ik heb altijd genoten van trainingen, omdat ik ze zie als brug tussen toespraken en coaching. Helaas zijn trainingen vaak eenzijdig en te lang voor cursisten. Mijn workshops en trainingen daarentegen zijn leuk, educatief en super interactief. Ik heb geconstateerd dat de expertise vaak al in huis is en deze alleen nog maar naar buiten hoeft te worden gebracht, zodat iedereen deel kan nemen in die kennis. Ik bied trainingen en workshops in Communicatie, Brainstormen, Netwerken, Waarneming.

Pakket op Maat

Mijn training is niet standaard te noemen. Door een gedegen voorbereiding lukt het mij een pakket op maat aan te bieden naar aanleiding van de vraag en doelstelling. Hiermee kan ik een programma nog specifieker op jouw organisatie en de betreffende medewerkers afstemmen. Het resultaat is gemotiveerde collega’s, verhoogd teamspirit en verbeterd resultaat.

Mijn trainingsmethode wordt omschreven als “Inspiring, out-of-the-box thinking, funny, and creative.”

Maak de volgende stap

Wil jij ook dat de trainingen die je aanbiedt meer zijn dan een welkome afleiding van het dagelijkse werkproces? Laat mij dan jouw Trainer zijn. Neem vrijblijvend contact met mij op.
Of bel me: 06-12552416.