Inspireren

Ben Hendrix - Uw Positieve InspiratorInspirerend leidinggeven
Haal het beste uit de mensen om jou heen!

Inspiratie komt uit alles en iedereen. Opvallend is dat iedereen een Inspirator is. Dat gaat vanzelf. We laten, net als slakken, allemaal overal een spoor achter. Dus waarom proberen we dan niet een positieve Inspirator te worden? We kennen beide types; de een is een negatieve Inspirator die een volledig negatief effect heeft op een bijeenkomst, een team of een training waardoor de creatieve geest hieruit teniet wordt gedaan. De positieve Inspirator kan bij een vastgelopen team, training of bijeenkomst door enkel en alleen zijn aanwezigheid, of door het stellen van een paar vragen en het maken van een paar opmerkingen de kwaliteit aanzienlijk verhogen en het hele proces ten positieve beïnvloeden.

Word zelf een Positieve Inspirator!

Ik kan je helpen om laatstgenoemde inspiratie te zoeken in anderen en bij te dragen aan het creëren van een positief stimulerende omgeving op jouw werkplek, thuis, of waar je het zelf wil vinden

Maak de volgende stap

We zitten vol goede bedoelingen. Vaak weten we ook dat er iets moet veranderen om een bepaalde situatie te verbeteren. Dat besef is al een hele goede stap vooruit. Maar hoe dan verder? Maak nu de volgende stap. Laat mij jouw Inspirator zijn. Neem vrijblijvend contact met mij op. Of bel me: 06-12552416.